Nieuws

De World JAIN Challenge: oproep voor aanmeldingen!

JAIN staat voor Joint Artificial Intelligence Network en dit netwerk richt zich op betere (inter)nationale samenwerking rond producten en diensten, gebaseerd op Artificial Intelligence, die tot doel hebben de kwaliteit van leven van mensen met dementie en hun naasten te verbeteren. De World JAIN Challenge is een competitie waarbij een prijs beschikbaar is voor het beste product én het beste idee die bijdragen aan het doel. Inzendingen zijn mogelijk via de website: https://www.jainprojects.com/world-jain-challenge/.

Hiermee hoopt JAIN te bereiken dat er meer bekendheid komt over goede producten en diensten, er meer samenwerking tot stand komt en uiteindelijke de mensen met dementie en hun naasten hier in het dagelijks leven van gaan profiteren! Als juryvoorzitter hoop ik mooie initiatieven te zien en hierbij dan ook de oproep je product of idee in te sturen! Dit kan nog tot 28 januari 2022 (tenzij eerder het maximum aantal inzendingen is bereikt).

JAIN helpt ook bij het opzetten van fieldlabs om de samenwerking en ontwikkeling te bevorderen, en er worden webinars georganiseerd. Op de website kun je meer informatie vinden: https://www.jainprojects.com/world-jain-challenge/. Via LinkedIn kun je JAIN ook volgen:   https://www.linkedin.com/events/worldjainchallenge6810541340036755456/